Web Analytics Made Easy - Statcounter

هکرها چطور اپلیکیشن‌های پرداخت را تهدید می‌کنند؟

فرآیندهای اصلی پرداخت و تراکنش‌های مالی در سرور اصلی بانک‌ها انجام می‌شود؛ اما هر جا که کاربر باید اطلاعات شخصی مانند رمز عبور را برای ورود به برنامه وارد کند نقطه‌ی تهدید است. هکر می‌تواند با یافتن نقطه ضعف‌ها و ارسال کدهای مخرب به برنامه، آن را مورد حمله قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این حمله هم کاربر و هم سرور سازنده‌ی اپلیکیشن و متعاقبا بانک و کابران دیگر را در معرض خطر قرار می‌دهد. خطر دیگر مربوط به دانلود اپلیکیشن‌های غیر رسمی است. از آنجایی که اندروید یک پلتفورد کد باز یا Open Source است، هکرها می‌توانند با مهندسی معکوس به راحتی یک برنامه‌ی جعلی و کپی شده از برنامه‌ی اصلی بسازند و آن را به جای اپلیکیشن اصلی جا بزنند. کاربر آن را دانلود می‌کنند و وارد آن می‌شوند. بعد اطلاعات شخصی مانند رمز عبورشان را به  وارد برنامه می‌کنند و به همین راحتی اطلاعات حساب بانکی خود را لو می‌دهند.

راه حل‌ها چه هستند؟

۱. اصلی‌تری راه‌حل دانلود برنامه‌ی رسمی از فروشگاه اپلیکیشن معتبر داخلی مثل بازار (کافه‌بازار) است. در این فروشگاه، اپلیکیشن‌های رسمی مشخص شده‌اند و پیش از انتشار از بانک مربوطه مجوز گرفته‌اند. تمامی درگاه‌های پرداخت برنامه در این فروشگاه اپلیکیشن بررسی می‌شوند.

۲. انتظار می‌رود که ظهور رمز دوم یک‌بار مصرف در سیستم بانکی، به امن‌تر شدن خریدها و پرداخت‌های اینترنتی کمک کند. اما فراموش نکنید که هکرها می‌توانند به SMS-های شما دسترسی داشته باشند؛ پس بعد از استفاده از کدهای یک بار مصرف آنها را پاک کنید.

۳.  توجه کنید اپلیکیشن‌هایی که برای ورود از شما مشخصه‌های شخصی مانند اسکن چهره و یا اثر انگشت‌تان را می‌خواهند امن‌تر از بقیه هستند.

۴. نکته‌ی حیاتی دیگر این است که در زمان استفاده از این اپلیکیشن‌ها نباید از فیلترشکن استفاده کنید. این برنامه‌ها با تغییر IP شما، می‌توانند کنترل گوشی شما را در دست دیگری قرار دهند.

۵. همچنین برنامه‌های مشکوک و جعلی را که از طرف سپر امنیت بازار اعلام می‌شوند پاک کنید تا امنیت تلفن همراهتان را بالاتر ببرید. سپر امنیت بازار برنامه‌ها را با ده آنتی‌ویروس بررسی می‌کند و در صورتی که توسعه‌دهنده‌ای دچار تخلف شده باشد به کاربر هشدار می‌دهد که برنامه را از گوشی خود پاک کند.

2121

کد خبر 1341319

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: کافه بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۶۹۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود

استاندار گیلان با بیان اینکه واردات چای سنواتی به بازار مصرف ممنوع است گفت: کارخانجات چای حق تعطیلی کارخانه خود را ندارند و باید به موقع آن را بازگشایی کنند، اگر توانایی اداره آن را ندارند کارخانه را اجاره دهند زیرا مطالبات چایکار باید به هر نحو پرداخت شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا گیلان، اسدالله عباسی امروز_ شنبه هشتم اردیبهشت_ در جلسه با اعضای سازمان چای کشور، هیئت مدیره سندیکای کارخانجات چای و چای‌کاران با بیان اینکه توجه به صنعت چای و چای‌کاران منجر به رشد گیلان در حوزه‌های مختلف از جمله کشاورزی می‌شود، اظهار کرد: چای یکی از راهبردی‌ترین محصولات کشاورزی در گیلان است و در چند سال اخیر چای‌کاران در دریافت مطالبات خود با مشکلاتی مواجه بودند اما امسال تمامی حق‌الزحمه دولت به چای‌کاران پرداخت شد و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

وی با بیان اینکه واردات چای سنواتی به بازار مصرف ممنوع است، افزود: چای سنواتی فقط برای کمپوست است و اجازه نمی‌دهم این چای وارد بازار مصرف شود بنابراین اگر فردی چای سنواتی را وارد بازار کند از طریق مراجع قضائی با آن فرد برخورد می‌کنیم.

استاندار گیلان با تاکید بر بازگشایی به موقع کارخانجات چای خاطرنشان کرد: کارخانجات چای حق تعطیلی کارخانه خود را ندارند و باید به موقع آن را بازگشایی کنند و اگر توانایی اداره آن را ندارند آن را اجاره دهند زیرا مطالبات چایکار باید به هر نحوی شده پرداخت شود.

عباسی با بیان اینکه کارخانه ۱۴ معصوم یک ظرفیت در خرید تضمینی برگ سبز چای است، تصریح کرد: این کارخانه یک ظرفیت بالقوه است که باید هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف شود و اگر توانایی اداره آن وجود ندارد، خلع ید شود

وی با تاکید بر لزوم توجه به تحقق شعار سال در حوزه کشاورزی در کشور، افزود: تولید با همکاری مردم برای دولت سیزدهم مهم است، زیرا تحقق شعار سال یعنی (جهش تولید با مشارکت مردم) از اهداف دولت در کشور و به ویژه در استان‌های با ظرفیت کشاورزی و صنعتی است.

استاندار گیلان با بیان اینکه در دو و نیم سال گذشته دولت در تلاش برای افزایش تولید بوده و از تولید کنندگان حمایت کرده است، گفت: توجه به تولید، تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران یکی از سیاست‌های دولت سیزدهم بوده و در این خصوص اقدامات خوبی انجام شده که نمونه بارز آن افزایش ۳۰ درصدی قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای است.

عباسی با بیان اینکه بین زنجیره تولید و مصرف در حوزه کشاورزی باید توازن ایجاد شود، اضافه کرد: در حوزه کشاورزی از باغ، مزرعه و بازار باید توازن ایجاد شود، از این رو برای تحقق این امر باید به همه جوانب نگاه کرد و با همفکری، وحدت و همدلی مشکلات را برطرف و توازن را ایجاد کرد.

استاندار گیلان یکی از مشکلات حوزه کشاورزی را توزیع خارج از چارچوب محصولات در بازار دانست و تاکید کرد: باید در حوزه چای، بادام، برنج و زیتون برند سازی و توزیع مناسب انجام شود زیرا در این صورت فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای موظف به خرید محصولات کشاورزی داخلی و در نهایت فروش آن هستند.

عباسی با اشاره به اقدامات مؤثر دولت سیزدهم در تأمین نیازهای کشاورزی گیلان از جمله تأمین کودهای شیمیایی تصریح کرد: برای تأمین نیازهای کشاورزان باید تمامی اقدامات لازم انجام شود و جهاد کشاورزی در این خصوص به طور مداوم باید نظارت کافی داشته باشد.

وی با بیان اینکه چای گیلان را باید به اوج شکوفایی در تولید و عرضه برسانیم، گفت: باید جلسه‌ای میان بانک‌ها برگزار و در آن جلسه میزان تسهیلات اعطا شده به چای‌کاران و کارخانجات چای مشخص شود زیرا کارخانجات برای پرداخت مطالبات خود باید چای را به فروش برسانند.

استاندار گیلان با تاکید بر لزوم توجه به پرداخت کامل مطالبات چای‌کاران افزود: با افرادی که در پرداخت مطالبات چای‌کاران قصور کردند برخورد قضائی شده و هیچ عُذری در این خصوص پذیرفته نیست.

عباسی با بیان اینکه در سال گذشته مطابق با نیاز کشور ۴۲ هزار تن چای وارد کشور شده است، افزود: ابتدا باید میزان چای انباشت در کارخانجات و میزان تولید چای در کشور مشخص شده و بعد از نیاز کشور، چای را وارد کنیم.

کد خبر 748456

دیگر خبرها

  • علیرضا عسگری؛ سوژه‌ای سوخته برای فرار از شکست
  • گوگل پلی قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن را فراهم کرد
  • کپی گوگل از روی اپل: قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن در گوگل‌پلی
  • حذف اپ‌های هوش مصنوعی از اپ‌استور به دلیل محتوای نامناسب
  • بانک تجارت در فروردین ۱۴۰۳ جمعا ۱۶۹۸ فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد
  • بانک تجارت در فروردین 1403 جمعا 1698 فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد
  • برنامه‌ریزی برای تامین تسهیلات بانکی ۱۲هزار واحد مسکن در ایلام
  • پرونده داغ چای روی میز مسئولان گیلان
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند